Selecteer een pagina
 

OVER MIJ

MENSEN BLIJ MAKEN MET EEN TASTBAAR RESULTAAT IS WAAR IK VOOR GA EN STA.

Leuk om kennis -te maken

Mijn naam is Michelle den Boer (1980) en samen met mijn vriend Joost en zoon Niek woon ik in het Zuid-Hollandse Oostvoorne. Een mooie omgeving waar ik goed kan genieten van hobby’s als fotografie, zeilen en bos- en strandwandelingen maken.

In februari 2021 ben ik gestart als freelance marketeer. Niet alleen vanuit een behoefte aan meer zelfstandigheid en afwisseling, maar ook om mijn opgedane ervaring binnen grote bedrijven als Chiquita en Bakker Barendrecht te delen met het MKB en ondernemers vooruit te helpen op marketing- en communicatiegebied.

MIJN ESSENTIE: TOEGEVOEGDE WAARDE
Na 20 jaar verschillende marketing- en communicatie functies uitgeoefend te hebben, ben ik me ervan bewust dat ik de meeste energie krijg én het beste tot mijn recht komt bij het bedenken en implementeren van creatieve campagnes en evenementen die jouw merk, product of bedrijf spraakmakend profileren. Het is voor mij daarbij belangrijk dat ik mensen blij kan maken met een impactvol resultaat. Jij blij, ik blij!

MIJN WERKMENTALITEIT: DE MOUWEN OPSTROPEN EN DE KLUS KLAREN.
Een Rotterdamse werkmentaliteit kenmerkt mij; eerlijk en oprecht, hardwerkend en doen wat is afgesproken. Het hanteren van een hoge kwaliteitstandaard en gestructureerd Plan van Aanpak zijn daarbij vanzelfsprekend.

Miijn Favorie ten

Favoriete land: Spanje
Favoriete kleur: Zwart
Favoriete koffie: Cappuccino
Favoriete gerecht: Lasagne
Favoriete sport: Skiën
Guilty pleasure: Cupcakes bakken

Voor mij is Michelle 12 jaar lang een genot geweest om mee te werken. Ze is eerlijk, betrouwbaar en ongelooflijk hardwerkend. Michelle is deskundig en zeer toegewijd om haar doelen te bereiken.
Het hanteren van hoge kwaliteitsnormen is daarbij voor haar vanzelfsprekend.

Franklin Ginus – destijds Chiquita Banana Company

Michelle is een echte marketeer die goed mee denkt en de echte behoefte van de klant weet te achterhalen door door te vragen. Dat lukt haar goed dankzij haar altijd persoonlijke benadering. Dit maakte onze samenwerking zowel effectief als warm! Mooi!

Stefan Kastanja – Albert Heijn

Michelle is een zeer kundige en ervaren marketeer, die in de klant-bureau relatie het onderscheid weet te maken door het helder managen van verwachtingen en scheppen van kaders. Ze zet haar tanden in ieder vraagstuk en weet door middel van haar kennis en co-creatie marketingacampagnes en –activaties succesvol neer te zetten. Haar gedrevenheid maakt enthousiast en door haar open persoonlijkheid hebben we een sterke band met elkaar opgebouwd. Ik werk met ontzettend veel plezier met haar samen.

Lisette Samplonius – Finally an Agency

Michelle is een gedreven enthousiaste collega die niet alleen sterk is in het organiseren van activiteiten, maar ook in het structureren van processen en ideeën. Je kan altijd op haar rekenen dat opdrachten binnen de afgesproken deadline afgerond worden.

Werner van Pul – Bakker Barendrecht B.V.

Michelle werkt. In letterlijke en overdrachtelijke zin. Ze pakt als geen ander aan en levert resultaten. Daarnaast kan je alleen maar van haar nuchterheid en humor houden. Feest om mee en voor te werken.

José Molendijk – destijds reclamebureau Keesie

Michelle is een gedreven persoon die in de organisatie van haar marcom activiteiten een duidelijke visie voor ogen heeft. Ze verraste mij en haar doelgroep telkens opnieuw met goed doordachte inspirerende concepten. Michelle heeft een aanstekelijke energie en is straight forward in haar communicatie. Ze is punctueel in haar werk en houdt zich aan afgesproken deadlines. Samen geloven we dat co-creatie plannen naar een hoger platform brengt. Dat heeft geresulteerd in een fijne samenwerking en succesvolle events.

Lara Martens-Roos – destijds D&B eventmarketing

Miijn Werkervaring

In mijn loopbaan heb ik veel ervaring opgedaan in het ontwikkelen en uitvoeren van marketing communicatie plannen voor versproducten gericht op de retailbranche. Het aansturen van en samenwerken met diverse interne teams en externe creatieve bureaus waren daar ook vast onderdeel van.

Mijn hart en veel kennis ligt bij het organiseren van events, variërend van grote bedrijfs- en medewerkersevenementen tot kleinere sampling activiteiten. Ook ben ik ervaren in het ontwikkelen en bewaken van merkidentiteiten en contentcreatie voor verschillende (social) media kanalen.

– Marketing Manager a.i. | Fairtrasa Holland B.V. | Nov ’22

– Creative Concept Manager a.i. | Young Perfect | Jul ’22

– Sr. Projectleider Corporate Communicatie a.i. | Bakker Barendrecht B.V. | Jan ’20

– Sr. Productmanager Mature Markets | Farm Frites | Jun ’19 

– Marketing Manager Fruit & Groente | Bakker Barendrecht B.V. | Dec ’17

– Sr. Category Marketeer Fruit | Bakker Barendrecht B.V. | Apr ’16

– Marketing Manager Benelux | Chiquita Banana Company | Feb ’12

– Brand Activation Manager Fresh | Chiquita Nederland B.V. | Sep ’06

– Marketing Assistant | Chiquita Nederland B.V. | Jan ’04

– Jr. Productmanager Vivera | Bakker Lekkerkerk B.V. | Jun ’02

Miijn Kernwaarden

Resultaatgedreven

Iedere opdracht met enthousiasme, toewijding en zorg aanpakken om impactvol resultaat te bereiken. Ik hanteer daarbij een hoge kwaliteitsnorm.

Respect

Vertrouwen en respect zijn voor mij essentieel voor teamwork. Oog voor de mens is voor mij belangrijk in het zakendoen.

Transparantie

Ik sta voor open en eerlijke communicatie.
Geen verborgen agenda’s. En wees maar direct.
Dan weten we allebei waar we aan toe zijn.

Relaties

Ik hecht veel waarde aan het bouwen en onderhouden van een goede relatie met collega’s en zakenpartners. Loyaliteit staat bij mij hoog in het vaandel.

OVER MIJ

BENIEUWD WAT IK VOOR JOU ALS FREELANCER MARKETEER KAN BETEKENEN?