Selecteer een pagina
 

DIENSTEN

JE DOELGROEP NIET ALLEEN OP HET JUISTE MOMENT BEREIKEN, MAAR HEN OOK TE RAKEN – IN HOOFD ÉN HART.

Wa t kan ik voor  je doen

Merkactivatie

Wil je je merk, product en/of bedrijf tot leven brengen bij je doelgroep, maar weet je niet hoe? Of heb je in je team juist tijdelijk ondersteuning nodig om je activatie plannen uit te voeren? Ik help je graag om een campagne, event of interactie te ontwikkelen en te implementeren. 

Evenementen
* Zakelijke evenementen
* Sponsor evenementen
* Medewerkersactiviteiten
* Pop-up activaties
* Beurzen

Promoties
* Merk / product introducties
* Sales promoties
* Loyaliteit promoties

Shopper activaties
* Proeverijen
* Sampling

 

Communicatie

Hulp nodig bij het creëren van creatieve en effectieve communicatie die je doelgroep bereikt en raakt? Ik adviseer je graag over on- en offline mogelijkheden én help je graag om je merk en/of product met het juiste gevoel over te brengen bij je doelgroep.

Corporate communicatie
* Merkidentiteit / Huisstijl ontwikkeling
* Public Relations
* Medewerkerscommunicatie

Online marketing
* E-mailmarketing
* Contentmarketing
* Social media marketing

Presentaties
* Powerpoint presentaties

 

Social Media vormgeving

Heb jij als ondernemer het gevoel dat je te veel tijd en/of geld besteedt aan het bedenken en opmaken van social media posts? En ben je dan eigenlijk nog niet tevreden over hoe de posts eruit zien? Laat mij je dan helpen. Met mijn creativiteit, kennis en vaardigheden laat ik jouw social media afbeeldingen er professioneler uitzien.

* Instagram visuals
* Facebook visuals
* Linkedin visuals

Samen aan de slag om gestructureerd en met een echt doel jouw social media kanalen in te zetten kan natuurlijk ook. Ik ondersteun je graag in het maken van een contentplan, deze uit te voeren en te analyseren. Natuurlijk kunnen we ook gewoon even sparren en geef ik je tips over handige social media tools die jou helpen om met minder tijd jouw social media inzet te professionaliseren.

 

DIENSTEN

MEER WETEN OVER MIJN TARIEVEN OF EEN OFFERTE OPVRAGEN?