Selecteer een pagina
 

EEN ECHTE ROTTERDAMSE WERKMENTALITEIT

DE MOUWEN OPSTROPEN EN DE KLUS KLAREN. DOEN WAT AFGESPROKEN IS.

Hallo

Ik ben Michelle den Boer, een enthousiaste marketing professional met meer dan 20 jaar marketing en communicatie ervaring in de versbranche. Het bedenken en uitvoeren van creatieve activiteiten om merken, producten en/of bedrijven impactvol te profileren, is wat ik het liefst doe en waar ik jou bij kan ondersteunen op project- of interim basis.

Bekijk mijn diensten

Bekijk mijn loopbaan

Waar kan ik je mee helpen ?  

z

Merkactivatie

Evenementen
Promoties
Proeverijen en sampling

w

Communicatie

Corporate Communicatie
Contentcreatie
Public Relations
Powerpoint presentaties

Social Media

Instagram visuals
Facebook visuals
Linkedin visuals
Twitter visuals

Voor mij is Michelle 12 jaar lang een genot geweest om mee te werken. Ze is eerlijk, betrouwbaar en ongelooflijk hardwerkend. Michelle is deskundig en zeer toegewijd om haar doelen te bereiken.
Het hanteren van hoge kwaliteitsnormen is daarbij voor haar vanzelfsprekend.

Franklin Ginus – destijds Chiquita Banana Company

Michelle is een echte marketeer die goed mee denkt en de echte behoefte van de klant weet te achterhalen door door te vragen. Dat lukt haar goed dankzij haar altijd persoonlijke benadering. Dit maakte onze samenwerking zowel effectief als warm! Mooi!

Stefan Kastanja – Albert Heijn

Michelle is een zeer kundige en ervaren marketeer, die in de klant-bureau relatie het onderscheid weet te maken door het helder managen van verwachtingen en scheppen van kaders. Ze zet haar tanden in ieder vraagstuk en weet door middel van haar kennis en co-creatie marketingacampagnes en –activaties succesvol neer te zetten. Haar gedrevenheid maakt enthousiast en door haar open persoonlijkheid hebben we een sterke band met elkaar opgebouwd. Ik werk met ontzettend veel plezier met haar samen.

Lisette Samplonius – Finally an Agency

Michelle is een gedreven enthousiaste collega die niet alleen sterk is in het organiseren van activiteiten, maar ook in het structureren van processen en ideeën. Je kan altijd op haar rekenen dat opdrachten binnen de afgesproken deadline afgerond worden.

Werner van Pul – Bakker Barendrecht B.V.

Michelle werkt. In letterlijke en overdrachtelijke zin. Ze pakt als geen ander aan en levert resultaten. Daarnaast kan je alleen maar van haar nuchterheid en humor houden. Feest om mee en voor te werken.

José Molendijk – destijds reclamebureau Keesie

Michelle is een gedreven persoon die in de organisatie van haar marcom activiteiten een duidelijke visie voor ogen heeft. Ze verraste mij en haar doelgroep telkens opnieuw met goed doordachte inspirerende concepten. Michelle heeft een aanstekelijke energie en is straight forward in haar communicatie. Ze is punctueel in haar werk en houdt zich aan afgesproken deadlines. Samen geloven we dat co-creatie plannen naar een hoger platform brengen. Dat heeft geresulteerd in een fijne samenwerking en succesvolle events.

Lara Martens-Roos – D&B eventmarketing

Contact 

Ben je op zoek naar een senior marketeer die jou kan helpen bij het bereiken van jouw doelen? Wil je gewoon een keertje sparren? Of vrijblijvend een keer een bak koffie drinken om te kijken of ik jou kan helpen? Bel of mail me dan gerust. Dan kijken we samen of ik jou van dienst kan zijn.

Tel: +31-6 1510 1599
E-mail: info@michelledenboer.nl
Of vul onderstaand contactformulier in:

_

3 + 14 =